cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
11°

El Principal celebra el Dia Mundial del Teatre amb descomptes i l'estrena d'un nou podcast

Diumenge, 27 de març, és el Dia Mundial del Teatre i el Teatre Principal de Palma ha preparat una ampla i variada bateria de propostes per celebrar-ho. Una forma d'«incentivar l'assistència als espectacles que programa el teatre, i també obrir-lo a nous públics a través de les possibilitats de les noves tecnologies», ha declarat la vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets.

A partir d'avui i fins dia 27, el Principal ha posat un descompte del 50% a les entrades de tots els espectacles (excepte els d'òpera). A més, totes les persones que comprin entrades durant aquesta setmana podran gaudir dels continguts del Teatre a la carta de forma gratuïta durant un mes.

En aquest mateix sentit, la institució ha incorporat nous títols a la plataforma digital del Teatre Principal: Màquina Gramòptica Universal, Miquel Serra i amics, Petits & friends i La darrera opció. El plat fort serà el llançament de Sala 3, un podcast des del Teatre Principal; aquest és elaborat pel periodista Joan Cabot, qui parlarà d'arts escèniques, i la musicòloga Júlia Mérida, que s'encarregarà de l'òpera i lírica; «volem que el nostre teatre sigui present a tots els canals disponibles i ara mateix els podcasts és una forma de comunicació molt activa. Sala 3 no vol ser una simple agenda de la programació del Teatre Principal sinó que el que volem és aprofundir en aquells aspectes que els espectadors no veuen quan venen a veure un espectacle», ha explicat el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà.

Dia 27, a les 18 h, just abans de començar la funció 'Nevermore', una coproducció de la companyia gallega Chévere amb el Centro Dramático Nacional, l'actriu mallorquina Caterina Alorda llegirà el Missatge Internacional, que enguany ha redactat el director d'escena nord-americà Peter Sellars.

Sala 3

Els dos primers capítols del podcast estaran disponibles aquesta mateixa setmana a través de plataformes com Anchor o Spotify, i parlaran de temes com els centres de creació, a càrrec de Cabot, o la presència de la dona en la direcció d'escena de la temporada d'òpera, a càrrec de Mérida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.