algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Manacor estrenarà el seu primer festival literari

L'Ajuntament de Manacor ha formalitzat oficialment aquest dimarts la seva incorporació a la 'Xarxa de Viles del Llibre' i ha confirmat les dates de la primera edició del que serà el seu primer festival literari, que se celebrarà del 10 al 12 de juny.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, la iniciativa té tres objectius centrals que consisteixen en promoure la recuperació urbana de Manacor, contribuir a la difusió i conservació de l'interior de Mallorca i oferir un nou espai de construcció social a través d'un projecte cultural participatiu.

El festival oferirà diverses activitats literàries, entre les quals s'inclouen presentacions, taules rodones, tallers o activitats familiars, entre altres.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que es tracta d'una «bona notícia pel municipi, la comarca i Mallorca» perquè durant els dos dies del festival, Manacor «serà l'epicentre cultural i literari».

Per la seva part, el batle del municipi, Miquel Oliver, ha assegurat que, «si en algun lloc s'havia de celebrar la primera 'Vila del Llibre', aquest havia de ser Manacor, ciutat de referència de la cultura», ha assegurat.

El projecte ha estat presentat aquest dimarts pel batle del municipi, Miquel Oliver, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Mateu Marcé.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan guasp, fa mes de 2 anys
Enhorabona, Manacor!
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente