algo de nubes
  • Màx: 19.65°
  • Mín: 12.82°
20°

Endavant OSAN organitza un seminari de formació sobre Joan Fuster

196283

El proper dissabte 26 de març, a les 10.00 hores, en el Teatre el Micalet de València tindrà lloc el seminari 'Països Catalans ara: la vigència del pensament polític de Joan Fuster', que també es podrà seguir per streaming. Per assistir-hi de manera telemàtica o presencial, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

L’acte estarà format per dues ponències, la primera sota el títol 'De la reconstrucció del País Valencià, a la construcció nacional: el pensament polític de Joan Fuster', a càrrec d’Irene Mira, membre del Casal Popular Tio Cuc d’Alacant i de la Comissió cívica pel centenari de Joan Fuster, i Aure Silvestre, membre del Consell Editorial de Tanyada. La segona ponència serà 'Fuster en l’estratègia actual d’alliberament nacional', amb
Isabel Vallet, militant i exportaveu nacional d’Endavant OSAN, i Borja Garcia, membre de l’Executiva Nacional i portaveu al País Valencià d’Endavant OSAN.

El seminari pretén posar en valor la vigència de l’obra de Fuster i les tesis que hi formulà, que reafirmen que la plena autodeterminació dels Països Catalans és l’únic camí per a la classe treballadora. Un acte que està emmarcat dins de les propostes que l’organització ha preparat per a l’Any Fuster, que commemora el centenari del naixement del pensador de Sueca. A banda del seminari, des d’Endavant OSAN també s’ha apostat per la participació en la Comissió cívica pel centenari de Joan Fuster, així com per mobilitzacions arreu del territori i la promoció d’espais unitaris i populars a diferents municipis dels Països Catalans per organitzar actes amb motiu de l’Any Fuster.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.