algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Presentació d''Encarnacions' a Santa Maria

Aquest dijous, 17 de març, a l’espai Passatemps, situat al carrer Marquès de la Fontsanta, de Santa Maria del Camí, a les 20.00 hores, tendrà lloc la presentació del nou llibre de l’escriptor Biel Mesquida, titulat 'Encarnacions' (La Breu Edicions).

A aquesta presentació, Biel Mesquida, guardonat aquest any passat amb el 25è Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català, estarà acompanyat de l'editora Teresa Florit, i a més a més, d'Antoni Cuenca, que acompanyarà amb el contrabaix la lectura poètica.

‘Encarnacions’ és un univers de veus intempestives que fugen de la vida correcta fent marrada per tota casta de músiques i silencis, als quals el lector s’hi amara de contarelles incessants i benèfiques que fan molta companyia en aquests temps de la gran crisi planetària. És un llibre ple d’audàcies emocionals, de sorpreses crítiques, d’esdeveniments passionals, de revoltes reprimides, de formes de l’invisible, d’associacions fraternals, de felicitats breus i de replecs sumptuosos, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.