algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

'Amb lletra de dona', un resum del panorama literari femení actual a les Pitiüses que reivindica la primera escriptora eivissenca coneguda

196013

Aquest divendres, 11 de març, a les 19.30 h, Sa Nostra Sala (Eivissa) acollirà la presentació del llibre 'Amb lletra de dona. 30 veus literàries de les Pitiüses' (Edicions AÏllades, 2022). Aquest volum és un resum del panorama literari femení actual de les Pitiüses, amb veus procedents de diferents àmbits (filologia, docència, periodisme, ciència, etc.) que s'han aixecat per la dignitat i la igualtat de la dona, el respecte, l'educació i la importància del paper de les dones en la societat.

Principalment, pretén recuperar i reivindicar la figura de Victorina Ferrer Saldaña, primera escriptora eivissenca coneguda i molt important a la seva època. Però, també dona veu a trenta autores nascudes o establertes en les Pitiüses que han contribuït i encara contribueixen a demostrar la qualitat artística i literària d'Eivissa i Formentera.

Aquestes altres són Nora Albert, Cristina Amanda, Carme Balanzat, Iolanda Bonet, Rebecca Beltrán, Neus Cardona, Antònia Maria Cirer, Oti Corona, Neus Costa, Pepita Escandell, Mª Teresa Ferrer, Mar Gámez, de los Llanos Lozano, Matilde Lladó de Lara, Elena Llorente, Paula Malugnani, Alícia Martínez, Milagros Pierna, Maria Neus Planells, Carme Planells, Meritxell Rius, Montserrat Rovira, Emma Segura, Esther Serra, Sílvia Torres, Sonya Torres, Margalida Torres, Eva Tur, Inès Vidal i María Vila.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.