algo de nubes
  • Màx: 16.05°
  • Mín: 7.61°
16°

La 4a edició del MallorcÒpera donarà el sus al festival amb escenes de ‘Cavalleria Rusticana’ de Mascagni i de ‘Carmen’ de Bizet

195851

Arriba el 4t Festival MallorcÒpera. Des del 'Concert Líric' amb què comença, fins a l'òpera escenificada 'Ànima de La Traviata', passant pels ja clàssics maridatges d’òpera i vi i una col·laboració especial amb l'actor Emilio Gutiérrez Caba, aquesta edició no deixarà ningú indiferents.

Tres dies de concert líric aquest mes de març encetaran la temporada operística del 4t Festival MallorcÒpera. Per a aquesta primera producció, el MallorcÒpera comptarà amb la visita especial de la mezzosoprano Katerina Kovanji qui compartirà escenari amb el tenor Joan Laínez i la pianista Maria Victòria Cortès. D’entre totes les obres seleccionades per a aquest concert, se’n poden destacar les escenes de ‘Cavalleria Rusticana’ de Mascagni i de ‘Carmen’ de Bizet, les quals de segur impactaran el públic assistent.

Kovanji ha estat solista convidada de la Filharmònica de Sant Petersburg i de les companyies d'òpera italiana, alemanya i francesa i s'ha distingit notablement en els papers principals d'òperes com 'Il barbiere di Siviglia' o 'La Cenerentola', de Rossini. Guanyadora de nombrosos concursos de cant, ha actuat a diversos teatres francesos i a Sicília, Foggia, Ischia, Rudolfstadt, Weimar, París, Bratislava, Madrid, Kosice… Al 2020 es va publicar el seu segon àlbum, 'Corsica Lirica', una ​​​​col·lecció de cançons emblemàtiques de Còrsega amb l'objectiu de potenciar la llengua corsa i el seu patrimoni cultural.

  • Divendres 18 de març, a les 20.30 hores, al Centre Cultural Sa Nostra, Palma

https://ticketib.com/events/concert-liric-kovanji-lainez-cortes-a-palma

  • Dissabte 19 de març, a les 20.00 hores, al Convent de Sant Domingo de Pollença

https://ticketib.com/events/concert-liric-kovanji-lainez-cortes-a-pollenca

  • Diumenge 20 de març, a les 19.00 hores, al Conservatori de Felanitx

https://ticketib.com/events/concert-liric-kovanji-lainez-cortes-a-felanitx

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.