nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

L'Orquestra Simfònica Illes Balears interpretarà per primera vegada la 'Simfonia Alpina' de Richard Strauss

195837

L'Orquestra Simfònica Illes Balears (OSIB) interpretarà per primera vegada la 'Simfonia Alpina' de Richard Strauss, dijous que ve a les 20.00 hores, en el setè concert del cicle a l'Auditorium de Palma amb més de 100 músics sobre l'escenari.

La Simfonia número 101 'El Rellotge' de Haydn completarà el programa d'una nit en la qual la Simfònica comptarà amb l'Acadèmia Simfònica i la direcció de Jirí Rozen. Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir en la web de la Simfònica.

El concert començarà amb 'La Simfonia núm. 101' de Joseph Haydn o també coneguda 'El Rellotge' pel ritme de 'tic tac' en el segon moviment. Una obra popular que apareix amb freqüència en programes i enregistraments internacionals. Es tracta de la novena de les 12 anomenades 'Simfonies de Londres'.

La 'Simfonia Alpina' de Richard Strauss posarà punt i final al concert, en el qual la OSIB interpretarà per primera vegada l'obra del compositor alemany. Un poema simfònic per a gran orquestra que, en aquest cas, el compositor narra l'ascensió a un dels Alps Bavaresos.

Per a aquest programa, la OSIB comptarà amb l'Acadèmia Simfònica amb 35 joves estudiants. El projecte 'Acadèmia Simfònica' està destinat als joves músics per a obrir l'orquestra i que futurs professionals tinguin l'experiència de compartir amb els nostres músics programes d'alta qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.