cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

'ClapClap', la nova plataforma de contingut 100% en català

Aquest dissabte, 5 de març, s'ha obert al públic la plataforma 'ClapClap'. De moment, la pàgina mostra canals en directe i vídeos a la carta de YouTube i Twitch, oferint ja més de 500 hores de contingut, 559 vídeos de 34 creadors diferents; i, segons han informat, cada dia n'hi haurà més.

Segons han explicat a través de les xarxes socials, l'accés a la plataforma és gratuït i tothom hi pot accedir per «mirar quins canals estan en directe, explorar continguts en català i descobrir nous creadors». Però, també existeix l'opció de subscriure's a la plataforma, que ofereix diversos avantatges com poder donar suport als creadors de contingut que més segueix algú, puntuant el seu contingut amb «claps, que són com els likes de les xarxes socials, però se'n poden donar fins a 10 a cada vídeo».

És un projecte voluntari i sense ànim de lucre que està treballant per a alliberar tot el codi, «perquè tothom pugui auditar-lo i, si ho vol, ajudar a millorar-lo»; així com «per afegir encara més funcions extres en un futur», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per al Mallorquí, fa mes de 2 anys
...i és que EspaÑa, al seu temps, també aplicà als catalans aquestes mateixes mesures que tu dius, sense "imposiciones totalitarias y supremacistas".

Deixa que me´n rigui fins que no pugui més. Ah, ah, ah,...

Quant de cinisme que hi ha en el món dels castellans intolerants, i quant adoctrinament han rebut !
ARRUIX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valoració:2menosmas
Per Jo i un pastor, fa mes de 2 anys
Bon dia, com sempre es porc diu orellut als altres.
Valoració:3menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys
Me parecen muy interesantes todas las medidas que sirvan para fomentar la lengua sin las imposiciones totalitarias y supremacistas a las que nos tienen acostumbrados
Valoració:-21menosmas
Per No us ho perdeu!!, fa mes de 2 anys
Estimats ucraïnesos: No voldria que en aquestes paraules vessiu ni un bri de cinisme ni de broma. Ben seriosament us dic que jo fos de voltros em retria. Us ho dic des de la amarga experiència de qui ja va patir exactament el mateix drama. Si us reteu els russos us respectaran la vida, us diran que sou russos, us daran un carnet de rus, us aplicaran les seves lleis i a seva llengua, i us deixaran parlar la vostra en la intimitat. Inclus us deixaran ensenyar la a l,escola sempre que un 25% sigui en rus. Però conservareu la vida i les propietats. Per ventura d,ací 300 anys podreu tenir un govern a l,exili.
Us comprenc i us estim.
Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Ja vaig dir que las bonas iniciativas s'han de aplaudir en força, i més vegent com actuen certs representants de "seguretat" espanyordas, seria bó que entenguessin vegent lo de Ucrania, que la repessió no és la millor maneraen cosas de llengua, Suïssa sempre ho ha confirmat, collons ! ara record que TutanRamón Bauzá va fer una visita a les escolas suissas per aprendre el bon funcionament, vos n'en recordau,?se va fer por ?
Salut i República Catalana, i la nostra llengua.
Valoració:8menosmas
Per el català de mil anys no ha de desapareixer, fa mes de 2 anys
Però cal que nosaltres, i la majoria dels membres de la nostra societat hi aportem com a persones, un mínim d´esforç i de voluntarietat per a parlar a tot arreu, en tot lloc i en qualsevulla circumstància, aquesta nostra llengua que mai volem que desaparegui. Només si tots hi aportem aquest esforç de parlar-lo, i només així, el català no desapareixerà. Tinguem-ho ben present !
Valoració:7menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys
Tal i com estan les coses que es facin aquestes plataformes catalanes és increïble i d´agraïr. Moltes gràcies i molta sort. D´aquí molts anys el català serà una llengua molt viva gràcies a gent com vosaltres, Ah, i a més també serem independents dels nostres veins que tan ens estimen, no gensmenys veten el català a la UE, al Congrès, al Senat i a tot arreu. I a la presidenta del Congrès que li facin un monument a la Plaça de Colón a Madrid
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente