nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Palma programarà entre el 19 de març i el 9 d'abril els concerts de Sant Sebastià ajornats

L'Ajuntament de Palma programarà entre el 19 de març i el 9 d'abril els concerts de les festes patronals de Sant Sebastià que varen ser ajornats a causa de l'increment de contagis de Covid-19 durant la sisena onada al gener.

Així ho ha anunciat el portaveu de l'Ajuntament i regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern de Cort.

Les dates concretes es detallaran més endavant dins aquesta forquilla entre el març i l'abril, amb concerts puntuals repartits en diferents dies en lloc d'una gran revetlla.

Amb tot, els concerts de les emissores de ràdio «es retardaran una mica més» i aconseguiran un altre sistema de contractació. «No seran durant la primavera, sinó més tard», ha especificat Jarabo.

Les places que acolliran aquests concerts seran les que estaven previstes i el cartell d'artistes també es manté, tret de la baixa d'un grup (Princeses Barbudes). El cost de la contractació dels músics no varia encara que sí que s'eleven en uns 10.000 euros altres costos per escenografia.

Jarabo ha expressat satisfacció per poder oferir el cartell de Sant Sebastià, «encara que ja no siguin concerts de Sant Sebastià purament dit» i passin a ser una mena de «concerts de primavera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.