algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
16°

El Teatre Principal de Palma acollirà aquest diumenge una funció molt especial de 'Les quatre estacions'

193987

El Teatre Principal de Palma acollirà aquest diumenge, a les 18.00 hores, una funció única de 'Les quatre estacions', un muntatge coreogràfic de Laura Girotto sobre la música d'Antonio Vivaldi, i en concret del concert celebrat a Tel Aviv per la Israel Philharmonic Orchestra amb Zubin Mehta en 1982.

En una nota de premsa, el Consell de Mallorca ha explicat aquest dijous que durant la presentació de l'espectacle, el director del Teatre Principal de Palma, Josep Ramon Cerdà, ha assegurat que «aquesta és una funció molt especial, atès que és una funció única, irrepetible, i que suposarà l'adeu de Laura Girotto de Mallorca, on ha residit en els últims 28 anys i ha estat un referent en el món de la dansa contemporània, tant en l'ensenyament com en la creació».

Laura Girotto, que actuarà acompanyada de Miquel Anglada Girotto, el seu fill, ha explicat que aquest «és el resultat d'una llarguíssima recerca de més de vuit mesos, sobre una música i un creador que m'ha acompanyat sempre, des de nena quan vivia a Itàlia».

L'espectacle del pròxim diumenge també és especial perquè «suposarà el diàleg entre dos llenguatges diferents de la dansa, l'hip hop del meu fill Miquel i la dansa contemporània meva». «Amb això volem demostrar que és possible la combinació de diversos estils en principi molt diferents, i a més, unir-los a la música clàssica de Vivaldi», ha subratllat.

Laura Girotto ha assegurat que amb aquesta actuació es vol acomiadar de Mallorca, on ha viscut en els últims 28 anys, per a instal·lar-se a París, «on vaig començar en el món de la dansa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.