algo de nubes
  • Màx: 13.36°
  • Mín: 10.07°
11°

'La Banda de Música de Manacor, del carrer a l’auditori', a càrrec d'Antònia Bassa, serà la propera conferència dels Dilluns de l'Obra

193943

Antònia Bassa Sureda va cursar els estudis de Mestre d’Educació Musical a la UIB. És presidenta de la junta directiva de la Banda de Música de Manacor, i directora de la Banda Jove del Conservatori de Manacor. A més de la seva aportació com a música a la Banda, també ha participat en projectes músicals d’èxit com ho va ser en el seu moment 'Espiral d’embulls'.

Ella coneix com poca gent la Banda de Música de Manacor, i per això amb el títol de 'La Banda de Música de Manacor, del carrer a l’auditori' ens parlarà en el proper Dilluns de l’Obra d’aquesta peça fonamental de la música manacorina.

Si no hi ha res de nou està previst que al final de la conferència, músics de la Banda Jove del Conservatori de Manacor toquin unes peces musicals.

La conferència serà el proper dilluns 31 de gener a les 20 hores a la sala La Fornal de Manacor. L’entrada és de franc, no és necessària la inscripció prèvia, però sí la presentació del Certificat Covid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.