cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] Es presenta 'Clonar a un hombre', «una successió d'instantànies per obrir un diàleg sobre la identitat masculina»

Aquest dimarts, 25 de gener, es farà a la Fundació Sa Nostra, situada al carrer de la Concepció, 12 de Palma, la projecció del documental 'Clonar a un hombre' d'Iván Roiz Pereda, amb un col·loqui posterior.

L'acte començarà a les 19:00 i el col·loqui comptarà amb la presència i participació de David Santos Velado, col·laborador directe en el guió i en l'edició del documental.

«Ningú es planteja què significa ser un home», diu Joaquín, però creim que és necessari preguntar-nos-ho i cercar respostes, perquè prendre autoconsciència del que significa i comporta la

masculinitat hegemònica és el primer pas perquè els homes s'involucrin en la seva transformació».

«Aquest documental és una successió d'instantànies que pretén obrir un diàleg sobre la identitat masculina. Un relat imperfecte, perquè és real», expliquen.

Per assistir a l'acte cal inscriure's prèviament a: homestransitant@gmail.com

Podeu veure el tràiler del documental aquí:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per , fa mes de 2 anys
Por algo será que en alemania no hacen este tipo de gilipolleces.
Valoració:1menosmas
Per , fa mes de 2 anys
Qüestionar als homes. Això es el que fa el feminazisme quan ja no sap com masculinitzar més les dones.
Valoració:-1menosmas
Per , fa mes de 2 anys
Enhorabuena por mostrar estar esta película. Esto es un tema sumamente importante. Si estuviera hoy en Palma (y no en Berlín, donde vivo), vendría a verla y participar en el coloquio. Desgraciadamente aquí en Alemania este tema de las masculinidades no hemos ni empezado a tocarlo. Les deseo mucho mucho éxito!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente