nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Finalitza el rodatge de 'Germania: reviuen les dones', sis històries de les dones de la Germania mallorquina

193793

Amb el títol provisional de 'Germania: reviuen les dones', la productora cinematogràfica Salom Estudi ha finalitzat el rodatge de sis monòlegs sobre «altres tantes dones que d’una o altra manera pogueren ser protagonistes o formar part de diversos fets històrics que tengueren lloc durant la rebel·lió popular a Mallorca a inicis del segle XVI, coneguda com la Germania».

Les sis dones singularitzen amb els seus noms reals, altres tantes situacions dramàtiques que es veieren abocades a viure, a la vegada que sintetitzen en elles mateixes vivències d’altres companyes, sempre basant-se en el rigor de la investigació històrica sobre el tema.

El projecte, avalat per la Secretaria de Cultura del Consell de Mallorca, es proposa difondre a través d’internet aquestes sis històries de les dones de la Germania mallorquina, en forma de sis píndoles cinematogràfiques.

Les actrius Alicia Garau, Apol·lònia Serra, Aina Zuazaga, Carme Serna, Marga López i Neus Cortés donen vida als distints personatges femenins dels monòlegs, escrits per Antoni Maria Thomas, director i guionista de l’obra, amb realització de Pere Salom.

El projecte inicia ara la fase de muntatge i postproducció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.