algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Ses Voltes acull la competició de 'freestyle' Gold Battle Mallorca i un concert de Sofía Gabanna

193685

La Gold Battle Mallorca se celebrarà aquest dissabte a Ses Voltes a partir de les 16.00 hores per determinar qui es classificarà per la National Battle de 'freestyle'.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquesta vegada el feminisme compartirà protagonisme amb els participants i es reivindicarà el paper de la dona en l'àmbit de la música urbana.

L'activitat està organitzada pel Full Rap Mallorca i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma i culminarà amb un concert de Sofía Gabanna.

Gabanna, nascuda a Bons Aires en el 2000 i criada a Barcelona, va publicar en 2018 el seu primer àlbum 'Fui silencio'.

La seva escriptura es desenvolupa amb bases de 'boombap rap', instrumentals i una recitació rítmica.

Com activitat prèvia, el Casal Solleric acollirà a partir de les 11.30 hores una taula rodona sobre música urbana i feminisme, amb la participació de la mateixa Sofía Gabanna, Mary Paxanga i Julieta Sol i la moderació de la periodista i crítica musical Marta Terrassa.

Segons han assenyalat des de Cort, a la batalla de 'freestyle' participaran 32 aspirants que competiran per accedir a la competició estatal que se celebrarà a Barcelona.

A més, hi haurà una exhibició de l'artista local Jakur. Kenan serà el mestre de cerimònies de la batalla i exerciran de jurat Tolo, Shadi, Pumares, Suth i Ru.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.