algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Les semifinals de la VIII edició del Torneig de Dramatúrgia es faran aquest cap de setmana

La semifinal de la VIII edició del Torneig de Dramatúrgia de les Balears començarà aquest divendres 14 de gener al teatre Mar i Terra de Palma i continuarà el dia 15, per a donar pas a la gran final, que se celebrarà el 22 de gener en el mateix espai cultural.

El director de Produccions de Ferro, Antoni Gomila, s'ha mostrat «content de poder tornar amb totes les condicions, sense restriccions», i ha detallat que, al costat d'aquesta vuitena edició, són ja 32 els textos que han participat en tota la història del torneig.

A més, ha assenyalat que la intenció del certamen és «donar suport als autors», perquè «el que passa al carrer passa pel filtre artístic d'aquests professionals i perquè les veritats es vegin reflectides és necessari que els autors estiguin en tot el que passa».

En la mateixa línia s'ha pronunciat el coordinador de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras. «Com a Ajuntament, estem molt contents de col·laborar una vegada més en aquesta edició, que és una iniciativa que posa en valor als autors de les Illes i que enriqueix la ciutat».

Els autors Agnès Llobet, Miquel Mas Fiol, Marina Collado i David Mataró seran els dramaturgs que competeixin en aquesta edició per mirar de guanyar el torneig de 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.