cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Agustí Villaronga, guardonat amb la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts

El director de cinema Agustí Villaronga és un dels 31 guardonats amb la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts, reconeixement concedit pel ministeri espanyol de Cultura i Esports. Aquest guardó distingeix les persones i entitats que hagin destacat en el camp de la creació artística i cultural o hagin prestat serveis notoris en el foment, desenvolupament o difusió de l'art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic.

Villaronga ja va ser distingit amb el Premi Nacional de Cinematografia i, també, amb el Premi Goya al Millor guió adaptat per 'El niño de la Luna', i els de Millor director i Millor guió adaptat, entre les nou estatuetes que va rebre 'Pa Negre', a l'edició de 2011. Aquesta cinta també va ser seleccionada per representar l'Estat espanyol als premis Óscar.

A més a més, la seva última pel·lícula ha obtingut el rècord de sis 'Biznagas' al Festival de Màlaga i està nominada a la categoria de Millor guió adaptat a la present edició dels Premis Goya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

Molta enhorabona.

Valoració:2menosmas
Per joan guasp, fa mes de 2 anys

Enhorabona, Agustí, per tots els teus èxits. Encara recordo quan de petit algun dia acompanyaves ton pare, que es deia com tu, fins a Correus i tots et saludàvem. Ja devíem endevinar el teu brillant futur. Moltes felicitats!

Valoració:4menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Enhorabona!!!
T'ho has guanyat a pols.
Te mereixes molts premis .

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente