algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Del 4 al 13 de febrer, el Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà la tercera edició del Festival Jazz Palma

La tercera edició del Festival Jazz Palma ha estat presentada aquest dimarts al Casal Balaguer. «Tot i l'actual context, hem volgut seguir consolidant aquesta cita anual, donant suport al col·lectiu de músics i dinamitzant la ciutat culturalment», ha declarat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Del 4 al 13 de febrer, el Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà un total de 10 concerts principals i amb alguns dels referents del jazz d'àmbit estatal, internacional i també insular. Una mostra d'aquests són el de la del saxofonista israelià Eli Degibri, el pianista menorquí Marco Mezquida o la flautista gallega María Toro. També, la programació contemplarà altres concerts com els que es faran a diferents barris de Palma els caps de setmana o al cicle de Dones&Jazz.

Les entrades es poden comprar a partir d'aquest dimarts a través de Palma Cultura. Fins al 16 de gener hi haurà preus especials de 10 € anticipada, 12 € taquilla, i l'abonament a tots els concerts 70 €; a partir del 17 de gener els preus augmentaran a 12 €, 15 € taquilla i 85 €, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.