algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Gonzalo Boye parlarà aquest dimarts a Palma de les clavegueres de l'Estat espanyol

192349

Aquest dimarts 21 de desembre Gonzalo Boye, advocat capdavanter en la defensa dels plets dels dirigents catalans exiliats a causa de la persecució que pateixen al Regne d'Espanya, presentarà a Mallorca el seu últim llibre: '¿Cloacas? Sí, claro'.

La presentació, organitzada per la Delegació del Consell per la República a les Illes Balears i amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i del Forum Musicae, la farà l'advocat Miquel Oliver i tendrà lloc a la Sala d'Actes de l'Edifici Jovellanos, al campus de la UIB, el 21 de desembre a les 18.00 hores.

Tal com han recordat des de l'organització, Gonzalo Boye, que ha tengut una activitat ben intensa en la defensa de diversos membres del govern liderat per Carles Puigdemont, entre ells el president a l'exili, ha publicat diversos llibres sobre les derivades judicials del procés independentista a Catalunya. L'assaig '...Y ahí lo dejo', publicat l'any 2019 ja va tenir un gran impacte, que va tenir la seva continuació en un nou llibre: 'Así están las cosas'.

Des de la Delegació del Consell per la República les Illes Balears es vol destacar «el compromís de l'advocat Boye amb la defensa d'aquells que són perseguits per les seves idees polítiques, la seva capacitat d'internacionalitzar la qüestió catalana i, sobretot, l'èxit repetit de les seves actuacions davant instàncies de la Unió Europea. A ell se li ha d'atribuir bona part de les successives victòries de l'exili català enfront de la persecució, sovint al marge de la llei, per part de l'Estat espanyol dels seus líders més destacats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per seguríssim, fa mes de 2 anys

Segur que els assistents hi hauran d´anar amb una pinça per a tapar-se el nas.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente