algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Lluís Llach torna a fer un recital, catorze anys després, amb les seves cançons «espantosament vigents» per donar suport al Debat Constituent

Lluís Llach ha tornat a pujar a un escenari per oferir un recital catorze anys després d'haver-se acomiadat del seu públic a Verges.

Va ser el 24 de març del 2007, i des d'aleshores el cantautor només havia interpretat alguna cançó esporàdicament per donar suport a alguna iniciativa.

Aquest dissabte, en canvi, ha tornat a omplir el Palau Sant Jordi amb un recital de dues hores en què ha repassat la seva trajectòria musical de quaranta anys i ha tornat a emocionar els seus seguidors.

Gairebé 16.000 persones han volgut tornar a veure i escoltar el cantautor, que, entre d'altres, ha repassat cançons que va compondre per parlar del franquisme i que considera que ara estan «espantosament vigents».

En el recital, que s'ha fet per donar suport al Debat Constituent, l'han acompanyat 14 artistes convidats, com Joan Dausà, Suu, Natxo Tarrés, de Gossos, Gemma Humet, Joan Reig, d'Els Pets, Montse Castellà o Els Catarres. També el mag Lari i la ballarina Marta Carrasco.

Tot plegat sota la direcció musical de Carles Cases i la direcció escènica de Lluís Danés.

Entre el públic, representants polítics, com l'expresident Quim Torra, els exconsellers Quim Forn, Jordi Turull i Raül Romeva o Carme Forcadell, expresidenta del Parlament. També l'actual presidenta de la cambra legislativa, Laura Borràs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Molt emocionant!!!!
Què no ens aturin.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente