cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 18°
19°

El Principal presenta la nova programació, amb la intenció d'atreure el públic més jove

El Teatre Principal ha presentat aquest divendres la nova programació per al primer semestre de 2022, una programació que inclou 54 espectacles entre gener i juny dels més variats gèneres des de circ a òpera sense deixar de banda la dansa, l'espectacle familiar, la música en les més variades disciplines i, naturalment, el teatre.

La presentació de la programació ha tengut lloc al pati del Centre Cultural de la Misericòrdia i ha començat amb un petit tast del muntatge Altres formes (Premi Mallorca de Teatre 2020) de Miquel Àngel Raió, una coproducció del Teatre Principal que s'estrenarà el pròxim mes de març.

Bel Busquets, vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política lingüística, ha destacat de la programació del Teatre Principal la col·laboració amb els teatres de Mallorca i «la mà estesa a les companyies i als dramaturgs de l'illa», una programació molt variada d'estils que suposa una política de «portes obertes cap a la societat».

Seguidament, el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà, ha explicat que amb «la nova i variada programació volem arribar a tots els públics, volem ajudar a fer que sigui un hàbit anar al teatre, i volem també obrir-nos a nous públics, a aquelles persones que solen anar al teatre. Al Teatre Principal ens fa molt contents veure públic que no hi ha entrat mai».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.