algo de nubes
  • Màx: 12.14°
  • Mín: 9.15°
12°

Neix desdelsofa.cat, una iniciativa per a trobar tot el contingut en català i aranès disponible a les plataformes de streaming

192169

Neix el portal web desdelsofa.cat, una iniciativa creada per a facilitar l’accés al contingut en català disponible a les plataformes de streaming i les televisions que emeten en directe o a la carta per internet.

A la web desdelsofà.cat podem trobar tot el contingut en català i aranès disponible a les més de 20 plataformes que ofereixen contingut en català. «Des de les plataformes més internacionals com Disney+ fins a la més catalana com Xala!, des d'HBO Max, la plataforma amb menys contingut en català fins a FliminCAT, la plataforma amb més contingut en català, de la plataforma més gran com Netflix a la més petita com Planet Horror, passant per les plataformes de les televisions públiques i distribuïdores», explica el creador Àlex de la Guia. Al portal web també podem trobar curiositats i informació sobre l'estat del català a les diferents plataformes de streaming i un llistat de streamers i col·lectius que promouen l'audiovisual en català.

«Si entreu a la web desdelsofà.cat per buscar el contingut en català disponible a les diverses plataformes, podeu trobar el títol més adient pels vostres gustos gràcies als filtres. Podreu filtrar el contingut per plataforma, versió (versió en català, VOSC, Multilingüe, Aranès, sense diàleg o 3D), gènere i producció (pel·lícula, sèrie, curt o programa)», explica De la Guia.

La web està administrada per l’usuari de Twitter @Streamingcatala amb l’ajuda de l’empresa Arapla.cat al disseny i l’empresa Sirion Developers a la programació de la web.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.