algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La II edició del festival «millenial, feminista i multidisciplinari», Conofest, comença aquest dijous al cinema Rivolí

La II edició de 'Conofest. International Film Festival' començarà aquest dijous a Palma. Segons ha explicat l'organització aquest dimecres, enguany és el primer any que se celebra de manera presencial.

Del 16 al 19 de desembre s'oferirà una programació que inclou fins a 26 pel·lícules de 31 creadores procedents de 17 països diferents. El festival «millenial, feminista i multidisciplinari» de pel·lícules de curta durada escrites i/o dirigides per dones compta amb dos curtmetratges de les Balears.

Durant l'acte d'inauguració, que serà al cinema Rívoli, es projectaran sis curtmetratges i, per primera vegada a Palma, es podrà gaudir del 'Riot Comedy Fem', «el xou que va acabar amb la idea que les dones no són gracioses», han assenyalat.

A més, durant els quatre dies de festival, s'oferiran projeccions, concerts, xerrades i altres activitats paral·leles. La directora del festival, Vicka Duran, ha destacat el caràcter multidisciplinari d'aquest certamen, orientat a millennials amb la intenció de «donar exemple de dones joves que estan duent a terme els seus projectes».

Els curtmetratges de les Balears

Els dos curtmetratges de les Balears seleccionats son 'Yeyé' i 'Volàtil'. El primer relata una història situada a l'estiu, quan Jeremy i Graziella emprenen un viatge a través dels records d'una persona molt important per a ells: Yeye.

D'altra banda, 'Volàtil' mostra el moment en què l'Anna i el Carlos, una parella consolidada que ha caigut en la rutina, es replantegen la relació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.