algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Teresa Matas, nova presidenta honorària de l'Associació d'Artistes Visuals de les Balears

L'artista visual Teresa Matas Miralles ha estat escollida com a nova presidenta honoraria de l'Associació d'Artistes Visuals de les Balears (Aavib).

Matas ha estat escollida amb els vots dels socis de l'entitat en un procés electoral telemàtic durant tot aquest mes de novembre.

El càrrec de la Presidència Honorària de la institució estava vacant des de la mort del pintor eivissenc Rafael Tur Costa, en desembre de 2020.

A més d'exposicions a galeries mallorquines, l'obra de Matas ha passat també per galeries de Barcelona, Berlín, Cuba, Londres, Madrid i Paraguai, entre altres. Ha exposat en el Museu d'Art de Girona, el Kunnstmuseum de Bonn, Es Baluard i el Summerlee Museus d'Escòcia.

La seva obra ha representat l'art balear a fires de caràcter internacional i ha il·lustrat portades de revistes i llibres. L'any 2005 va rebre el Premi Ramon Llull, atorgat per Govern.

La nova presidenta honorària fou anunciada en l'acte de celebració del 25è aniversari de l'Aavib, celebrat el passat divendres en el Casal Solleric. A l'esdeveniment hi participaren socis, autoritats públiques, empresaris, col·leccionistes, galeristes i mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per segur, fa mes de 2 anys

Cuando oigo las palabras "artista" o "diseñador", me pongo en guardia i esquena paret.

Valoració:0menosmas
Per Saladina, fa mes de 2 anys

PA
PA
PA
PA
PA
PEIX
PEIX



L'artista sabrà què és aquest missatge.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente