algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

La Missa de Matines a la Seu de Mallorca recupera l'horari habitual

La Missa de Matines a la Seu de Mallorca recupera aquest 2021 el seu horari habitual, després d'avançar-se a les 19.00 hores l'any passat a causa del toc de queda que estava vigent a causa de la Covid. Amb tot, hi haurà limitacions d'aforament.

La celebració de la 'Nit de Matines' serà a les 23.00 hores, segons ha informat el Bisbat de Mallorca.

L'ofici religiós de Nit de Nadal estarà presidit pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i comptarà amb el tradicional cant de la sibil·la, patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco des de 2010, i el sermó de la calenda.

Des de la Catedral han recordat que la sibil·la és una de «les majors i més longeves tradicions religioses que existeixen a Mallorca». Es tracta d'un cant sobre el judici final que s'interpreta des de l'edat mitjana en la vigília de Nadal en algunes esglésies.

Aquest 2021, la cantant Aina Verdera, directora de la Coral Polifònica de Bunyola, serà l'encarregada d'interpretar el cant de la sibil·la a la Seu.

D'altra banda, la missa de 'Matines' en el Santuari de Lluc serà a les 19.00 hores. La celebració en el santuari també inclou el cant de la sibil·la, interpretat per un 'blauet'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Si no. Interessa, no se mira., fa mes de 2 anys

Ara resulta que per certa gent, no se pot dir a quina hora fan les matines a les esglésies.
Com si també anuncien les ceremònies de les damés religions que se practiquen per aquí, perque els diaris son per informar.
Faltaria més!




.

Valoració:0menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Hay tradiciones que sobran.

Valoració:-1menosmas
Per Un Joan de tants, fa mes de 2 anys

Al Sr/Sra que no ho enten.
Vostè no fa les festes de Nadal?..... Hi ha situacions que son tradició a més de religió.

Valoració:1menosmas
Per y, fa mes de 2 anys

¿Y?

Valoració:-2menosmas
Per No ho entenc, fa mes de 2 anys

La ministra de Podemos que ha demanat audiència al PP i latelevisió pública IB3 que passarà la missa per la televisió. No deien que l'esquerra defensava el laicisme?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente