algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

El 33 estrenarà el documental 'Solstici', un espai de trobada per a l'intercanvi artístic i cultural, amb els Premis Nacionals de Cultura

191157

'Solstici' és el documental sobre els Premis Nacionals de Cultura, que presenta, per segon any, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). La directora, Nina Solà, provoca cinc converses úniques al voltant d'una taula entre deu referents de la nostra cultura, des de la fotografia fins a la dansa, l'art electrònic, la pintura o les lletres, passant també pel cinema i el teatre. El canal 33 estrenarà 'Solstici' divendres 10 de desembre, a les 22.15 h, i es podrà tornar a veure diumenge 12 a TV3.

Aquesta producció documental vol reivindicar aquestes trobades com a espais fonamentals per a l'intercanvi artístic i cultural. Els premiats d'aquest 2021 son l'escriptor Narcís Comadira, la fotògrafa Maria Contreras, l'editora Maria Carme Dalmau, el Festival de Cultures del Pirineu Dansàneu i l'artista electrònica Mónica Rikić. El guió proposa cinc converses disteses, íntimes i properes que permeten reflexionar sobre la trajectòria dels guardonats i visibilitzar la seva contribució a l'ecosistema cultural i artístic català, entre aquests i els premiats d'edicions anteriors.

Els convidats a les trobades son Salvador Sunyer, director del festival Temporada Alta, Emili Manzano, premiat en la categoria de Periodisme l'any 2005, Fina Miralles, guardonada pel CoNCA el 2018, el cineasta Isaki Lacuesta, Premi Nacional de Cinema el 2012, i Francesc Casadesús, coreògraf i director del Grec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.