cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Armengol i Aragonès clouen dimecres les jornades d'homenatge a Gabriel Alomar

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, visita aquest dimecres Palma on, entre altres actes, participarà juntament amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, en la cloenda de les jornades d'homenatge a Gabriel Alomar.

Al voltant de les 10.00 hores està previst que Armengol rebi Aragonés al Consolat de Mar i que després d'una reunió ofereixin una roda de premsa conjunta.

Al migdia està prevista una reunió a l'Autoritat Portuària en la qual participaran, a més dels mandataris, el conseller de Medi Ambient i Territori de les Balears, Miquel Mir; la consellera catalana d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; i representants de diverses entitats. Al voltant de les 13.30 hores, Mir i Jordà oferiran una roda de premsa.

A les 16.00 hores l'agenda preveu una visita al Monestir de la Real. La jornada finalitzarà a les 19.00 hores amb el tancament de les jornades d'homenatge a Gabriel Alomar a l'Arxiu del Regne de Mallorca.

Des d'aquest dilluns, més d'una vintena d'experts participen a Palma en unes jornades al voltant de la figura d'Alomar, clau en la vida política i cultural del segle XX, en el 80è aniversari de la seva mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa mes de 2 anys

Un insult a la memòria de Gabriel Alomar. Avui Alomar no sabria a quin partit afiliar-se i potser en crearia un de nou, com va fer al seu temps.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente