nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Mobofest anuncia els primers grups confirmats per al festival de 2022: Saïm i Salvatge Cor

191059

El Mobofest ha anunciat aquest dilluns els primers dos noms de la pròxima edició del festival. Un festival que se celebrarà el 29 i 30 de juliol de 2022 a Lloret de Vistalegre, al mateix recinte que el darrer pic.

Durant els tres dies que va durar el Mobo 21, varen passar-hi més de 4.000 persones. Es va catalogar d’èxit rotund, i es va demostrar que es podia fer un gran esdeveniment de manera controlada i seguint totes les mesures sanitàries de seguretat adients.

El Moviment Musical Mobofest continua endavant amb una pròxima edició que continua escalant posicions i creixent dins el panorama festivaler estatal, «però sempre enfocat en els artistes locals, el seu motiu de ser». Així, els dos primers noms que conformaran el cartell són els següents:

  • Salvatge Cor: Ja són difícils de contar els premis que ha guanyat la banda capitanejada per Llorenç Romera. El seu recorregut també xerra per si tot sol. Amb un EP, L’U (Runaway Records, 15) que va cridar l’atenció de tothom, amb lletres poètiques però directes. Va fer el salt amb 'Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més' (Discmedi,18), un disc com ell tot sol que va catapultar a la banda cap al reconeixement tant de les masses, com de la crítica. S’hi podia veure un pop rock consistent, amb una línia continuista del primer EP, però anant una mica més enllà. Finalment el seu darrer àlbum, 'Bruixes', (Discmedi, 19) és un canvi de paradigma. El pop entra més profundament dins les melodies de la banda amb un resultat excel·lent. El grup ha anat tocant molts d’estils, fins i tot la bossa nova. Ara bé, amb el seu últim single 'Cap a la llum' (Magic in the Air, 21), sembla que al seu pròxim disc, que es podrà gaudir a la Mobo, els palmesans aniran cap a textures més urbanes.

  • Saïm: Si Saïm ha fet el millor disc de 2021 s’ha de dir. 'Fràgil' (Bcore, Bubota, 21) ha estat un terratrèmol de punk pop que no volem que s’acabi mai. La banda ja ha mogut el disc per diferents territoris de l’Estat, però poder tenir a una de les millors bandes mallorquines del moment al Mobofest és tot un luxe. Joan Roig, Natàlia i Dani Gómez no han aparegut del no res, duen anys fent trontollar escenaris i deixant-se les mans i les veus a cada concert. Començant per 'Qwerty' (Bubota, 15), passant pel discàs 'Accidents' (Bubota, 17) i arribant a 'Fràgil'. Un retorn, després de quatre anys que només s’ha pogut celebrar. Perquè Saïm ha virat cap a un punk més melòdic i amb lletres molt més cantables i que toquen l’ànima. 'Intempèrie', 'Febrer' o 'Celobert' són alguns exemples dels hits que conté aquest últim disc. Sense dubte, un bon atractiu pel Mobo 22.

Els organitzadors del Festival han remarcat que aquest dilluns també surt a la venda el tercer lot d’entrades a 35 euros.Els dos primers lots posats a la venda dilluns passat només varen durar una hora sense exhaurir-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.