muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

L’Obra Cultural Balear dedica el calendari de 2022 a Joan Miró i Pere A. Serra

L’Obra Cultural Balear ha presentat aquest divendres el calendari del 2022, any en el qual l’entitat celebra el seu 60è aniversari, dedicat a Joan Miró i Pere A. Serra.

L’acte ha tengut lloc a Can Alcover i hi han assistit el president de l’Obra Cultural Balear, Josep de Luis; l’artista i representant de Successió Miró, Joan Punyet; la presidenta del Grup Serra, Carme Serra, el director de la Fundació Miró, Francisco Copado i el conseller del Grup Serra, Pere Rullan.

El president de l’OCB ha mostrat el seu «etern» agraïment tant a la família Miró com al Grup Serra per la seva implicació en el projecte amb forma de calendari. A més, ha recordat la bona relació de Joan Miró i Pere A. Serra amb l’Obra Cultural Balear. De fet, cal recordar que Miró ajudà l’entitat quan travessava un dels pitjors moments, l’any 1977, amb un cartell on apareix el lema ‘Cada poble llaura el seu futur’.

Per la seva banda, Joan Punyet i Carme Serra han destacat la magnífica relació entre Joan Miró i Pere A. Serra, gran admirador seu i de la seva obra. A més, han ressaltat que tant un com l’altre varen mostrar sempre el seu compromís amb la cultura i la llengua de Mallorca.

Finalment, el president de la Fundació Miró ha apuntat l’interès històric i pictogràfic que representa el calendari, basat en el llibre de Pere A. Serra ‘Miró i Mallorca’. De fet, la Fundació serà un punt de venda dels calendaris. Per la seva banda, l’OCB els regalarà als socis de l’entitat que celebra seixanta anys el 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.