nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'Espai Mallorca celebra el 8è aniversari i recupera la col·laboració institucional de les Balears

190349

Aquest cap de setmana, divendres 5 i dissabte 6 de novembre, l'Espai Mallorca de Barcelona celebrarà el 8è aniversari. «Els darrers anys no hem pogut celebrar aquesta festa, a causa de la covid-19, i esteim contents de poder celebrar-la amb una situació pràcticament de normalitat», ha explicat Martí Colom, president de l'Associació Crits i Renou per les Illes Balears.

Divendres es concentraran diferents tallers i actes de cultura popular. De 18.30 h a 20.30 hi haurà un taller de glosa, una mostra i una glosada lliure. Seguidament, hi haurà ballada popular a càrrec del grup de sonadors de Manacor, Es jai de sa barraqueta; es faran dos torns, a les 21 h i a les 22.30 h, per complir amb l'aforament. La programació de dissabte se centrarà en els joves músics illencs: els menorquins, Verlaat i Borja Olives, i la felanitxera, Maria Hein. Les entrades es poden aconseguir a través de TiquetIB.

Enguany, els actes es traslladen a una nova ubicació: la Casa de Menorca. «No ha estat fins a enguany que hem recuperat la col·laboració institucional de les autoritats de les Illes Balears», ha dit Colom, i d'aquesta manera, també han arribat a un acord amb el Consell de Menorca, «per celebrar l'aniversari a les seves instal·lacions i retornar-hi la programació cultural», d'ara endavant, ha afegit. L'Associació, que anteriorment rebia finançament de les institucions de les Balears, va quedar desemparada amb l'arribada al Govern de José Ramón Bauzá l'any 2012.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.