nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La llibreria Embat celebra aquest novembre el Bicentenari Dostoievski

Enguany es compleixen 200 anys del naixement de Fiódor Dostoievski, un dels grans escriptors de la literatura russa. Per celebrar-ho, la llibreria Embat ha organitzat aquest novembre un seguit d'actes destinats a donar a conèixer les múltiples facetes de l'artista i la seva influència.

Així, entre d'altres, es projectaran les pel·lícules 'Nits Blanques' i 'Pickpocket' que són adaptacions de novel·les de l'escriptor. Les projeccions es faran al teatre Catalina Valls. També hi haurà un recital de fragments de l'obra de Dostoievski i el Dr. Xavier Pla, director de la Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona, oferirà una conferència sobre la influència de l'escriptor rus en la literatura catalana.

Paral·lelament, es desenvoluparan dues sessions del Club Krug de literatura russa amb el professor Gerard Adrover que tractaran sobre l'obra 'Crim i càstig', una de les novel·les més importants de Dostoievski. En aquest sentit, a la darrera sessió hi intervindrà Miquel Cabal, traductor de la nova versió en català d'aquesta obra publicada enguany per La Casa dels Clàssics.

Totes les activitats, a excepció de les projeccions cinematogràfiques al Teatre Catalina Valls, necessiten inscripció prèvia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.