Un catedràtic de la UIB ha publicat un llibre sobre la història de la cuina a les Balears
El catedràtic de Fisiologia del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la Universitat de les Illes Balears, Josep A. Tur, ha publicat el llibre 'Història de la cuina i l'alimentació a les Illes Balears'.
També a Illes Balears
- El 78,5 % de les famílies de les Illes Balears varen triar el català com a llengua a l'escola
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- Reclamen el desallotjament de dos edificis històrics de Palma, ocupats pel Ministeri de Defensa i per la família reial espanyola
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.