nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La música en català en totes les seves variants omple de color i de ball l'estadi de Son Moix

Gran festa a l'estadi de Son Moix aquest dissabte. Després de gairebé dos anys sense poder-ho fer, aquest diumenge, a Son Moix, unes 3.000 persones han omplit d'alegria, de balls, d'emoció i d'energia positiva deu hores de música d'alta qualitat i de quilòmetre zero.

El millor del panorama actual del pop rock en català ha participat en la cita d'aquest diumenge, en el nou recinte cultural. El públic ha pogut gaudir de les actuacions en directe dels màxims exponents de diversos estils de música.

Han passat per l'escenari Oques Grasses, ZOO, Buhos i Jazzwoman. Els han acompanyat l'artista mallorquina MDMAR i Xanguito.
L'estadi ha viscut una jornada festiva que ha començat a les dues del migdia amb l'actuació de MDMAR i ha acabat a la mitjanit amb el tema 'Tobogan' del grup valencià ZOO.

Un dels moments més emocionants ha estat quan el grup Xanguito ha pujat a l'escenari. Es tracta actualment de la formació musical amb major projecció a les Illes Balears. L'afecte que el públic té pel grup liderat per Joan Muntaner s'ha fet evident durant tot el concert. La cita d'aquest diumenge, també ha comptat amb l'actuació de l'artista mallorquina MDMAR.

El públic assistent, lliurat al ball i als artistes, ha tengut l'oportunitat d'assistir a la primera data a les Balears que se celebra amb aquestes característiques. Un total de mil persones han pogut ballar en la pista del recinte durant deu hores que ha durat la cita.

El director de Contemporanea Music, Felipe Menéndez destaca la importància de fer els primers passos feia la normalitat en els esdeveniments musicals de gran format «És el més semblant a un festival que el públic mallorquí ha pogut viure en els darrers dos anys».

Així mateix, el director d'El Nou Escenari es mostra optimista «Després de veure el comportament exemplar del públic tenim molt clar que els promotors musicals podrem continuar programant propostes culturals amb aquests formats. És molt necessari reactivar el sector. El públic ens el demana».
El Nou Escenari descansa aquest dilluns 11 d'octubre. Dimarts 12 d'octubre el festival culminarà amb l'actuació de l'estrella internacional Rauw Alejandro.
El cantant, compositor, productor discogràfic i ballarí porto-riqueny fusiona gèneres i ritmes com house, drum & bass i funk en el seu últim treball discogràfic 'Vice Versa'.
Rauw Alejandro compta amb tres nominacions en l'edició 22 dels Latin Grammy d'enguany amb la seva cançó més coneguda 'Todo de ti'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.