algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

'L’elisir d’amore', de Donizetti, obre la 36a Temporada d’Òpera del Teatre Principal

El Teatre Principal obrirà la 36a Temporada d’Òpera amb 'L’elisir d’amore', de Gaetano Donizetti, en un muntatge signat per José Martret i que compta amb Diego Martín-Etxeberria com a director musical, i que es representarà a la Sala Gran els dies 20, 22 i 24 d’octubre.

La 36a Temporada d’Òpera es completarà amb els títols 'Un ballo in maschera' (26 i 28 de febrer i 2 de març), el concert 'Stabat Mater' (10 d’abril), 'Les voix' (6 i 8 de maig) i 'Contes d’Hoffmann' (8, 10 i 12 de juny).

Han presentat la temporada la consellera de Cultura, Patrimoni i Política lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets; el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà; el gerent de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Pere Malondra, així com tot l’equip artístic de L’elisir d’amore.

Bel Busquets ha destacat l’esforç del Teatre Principal «i de tot el personal dirigit per Josep R. Cerdà per oferir una temporada d’òpera de qualitat i amb molt presència de talent local».

'L’elisir d’amore' és una producció pròpia del Teatre Principal que s’estrenà el maig de 2019 amb un gran èxit de crítica i de públic. De fet, la gran acollida que va tenir aquest títol fa dos anys ha estat clau per programar-la novament a la 36 Temporada d’Òpera.

En aquesta ocasió, el muntatge s’ha hagut d’adaptar a les noves normes sanitàries derivades de la pandèmia de la Covid-19 i així el Cor del Teatre Principal haurà de cantar amb màscares homologades FFP2 i els coristes es podran mantenir en una distància d’un metre, una circumstància que millora la mobilitat sobre l’escenari respecte a normes de la temporada passada, tal com ha anunciat Josep R. Cerdà.

'L’elisir d’amore' està interpretat per Veronica Granatiero (Adina), Juan Antonio Sanabria (Nemorino), Toni Marsol (Dulcamara), Joan Martín-Royo (Belcore) i Irene Mas (Gianetta) en els principals papers, a més de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, dirigida per Diego Martín Etxebarria.

Un altre dels atractius d’aquesta producció és el vestuari, obra del reputat figurinista Lorenzo Caprile i l’escenografia que ve signada per Alessio Meloni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.