nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Es Baluard estrena temporada amb l'exposició d'Elena del Rivero sobre l'11S

188155

Es Baluard estrena la temporada amb l'exposició 'L'arxiu de la pols. An Ongoing Project' d'Elena del Rivero. La inauguració serà l'11 de setembre i les obres es podran visitarfins al 30 de gener de 2022.

És una revisió exhaustiva de les línies fonamentals que caracteritzen els treballs d'Elena arran dels atemptats de l'11 de setembre de 2001 a Nova York. En aquest treball, l'artista reflexiona sobre la pèrdua, la memòria col·lectiva i el dolor, així com sobre la construcció dels pilars existencials que conformen les creences i valors de la societat per repensar el futur.

L'eix vertebrador de l'exposició consisteix en el treball desenvolupat a partir d'A CHANT, la instal·lació commemorativa realitzada per Elena del Rivero amb més de 3.000 fulls de paper recollits dels pisos de casa-estudi, així com les obres relacionades que ha anat completant durant els últims 20 anys, especialment els collages construïts amb les peces de pintura rescatades de les seves obres destruïdes durant l'atac i que es podran veure per primera vegada a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.