algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

La soprano albanesa Ermonela Jaho farà el seu únic concert a l'Estat espanyol a Mallorca

187643

Emmarcat en la tercera edició del festival MallorcÒpera, arriba a Mallorca el concert de la soprano albanesa Ermonela Jaho, únic a l'Estat espanyol.

L'esdeveniment es farà el 4 de setembre al Palau de Congressos de Palma amb el programa 'Ànima Rara' i l'acompanyarà al piano Elda Laro, una de les artistes més versàtils de la seva generació.

Jaho interpretarà així peces gravades per a celebrar el 50 aniversari d'Òpera Rara, en el seu primer disc de recital -'Ànima Rara', presentat al setembre de 2020, i gravat a València l'any 2019 amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i Andrea Battistoni. Aquesta gravació va rebre el premi de música vocal de l'ICMA (International Classical Music Awards).

La soprano és reconeguda internacionalment per les seves interpretacions de Violetta (La traviata), Madama Butterfly i Suor Angelica (Il Trittico).

En la propera temporada, la podrem veure interpretant a París Thaïs de Massenet, mentre que a l'Estat espanyol serà Mimí a La Bohème del Teatre Real, així com Adriana Lecouvreur a l'Òpera d'Oviedo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.