cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Andreu Valor arriba a Mallorca amb un projecte renovat, sonorament i visualment, per a presentar 'Insurrecte'

187413

Andreu Valor visita Mallorca per enèsima ocasió, en aquesta oportunitat amb un projecte renovat, sonorament i visualment, per a presentar el seu darrer treball, 'Insurrecte'. Es tracta d’un format conformat per un trio, i el personal tècnic encarregat d’il·luminació, escenografia i projeccions que caracteritzen aquest projecte i aporta dinamisme i sensibilitats a cada concert.

El cantautor valencià visitarà tres localitats mallorquines, tres espais emblemàtics que arrelen la sensibilitat cultural que les identifica i ho farà en tres dies consecutius:

  • 27 d’agost a Sóller, al Teatre de la Terra, un espai recentment inaugurat, de palla, enmig del camp solleric, a les 21 h. Organitzat per l’Obra Cultural Balear.
  • 28 d’agost a Marratxí, al Jardí del Museu de Fang, també a les 21 h. Organitzar per la Regidoria de Cultura de Marratxí.
  • 29 d’agost a Andratx, a la Clastra de Son Mas, dintre del cicle 'Nits a la fresca'. En aquesta ocasió tancarà la gira a les 22 h. Organitzat per la Regidoria de Cultura d’Andratx.

Andreu Valor (Cocentaina, 1978). Cantautor amb 8 discs editats i 1.000 concerts duts a terme. Sensible amb l'equilibri entre la música i la poesia, enamorat de la llengua i la cultura, tracta de cantar a la vida i a tot allò que l'envolta, amb un principi fonamental de construir una societat més habitable, justa i lliure. Sensible amb l'ésser humà i la seva dignitat, les seves cançons naveguen des del respecte col·lectiu al somni més personal. Formar part de la vida, donar-li sentit, declarar la pau, ser insurrecte per defensar la humilitat d'existir. 'Insurrecte' és el títol del seu darrer treball, guardonat amb els Premis Carles Santos de la Música Valenciana en 2020 com a millor disc de cançó d'autor i millor gira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.