algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Simfònica presenta la temporada «més ambiciosa» amb 23 concerts d'abonament en tres espais diferents

Un cartell molt suggerent. L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha presentat aquesta setmana la seva temporada «més ambiciosa» amb 23 concerts d'abonament en tres espais: l'Auditòrium de Palma, el Trui Teatre i el Teatre Principal.

En total, seran 6 actuacions més que la temporada passada. Els creadors i artistes balears guanyen presència amb una major varietat de gèneres i estils. També hi haurà concerts extraordinaris, òpers, cicles de cambra i programes educatius arreu de les Illes.

L'abonament de l'Auditòrium de Palma acollirà un total de 8 concerts amb la participació del guitarrista Rafael Aguirre, la Coral Universitària Illes Balears, el tenor Josep Bros o la soprano Aylin Pérez, entre d'altres.

L'abonament del Trui Teatre es compon 11 concerts amb noms com el del Leticia Moreno, Truls Mork, Judith Jáuregui o Francisco Fullana, que interpretarà les quatre estacions de Vivaldi sota la direcció de Jonathan Cohen.

Finalment, l'abonament del Teatre Principal comptarà amb 4 concerts de l'estrena de l'obra Germania500 del jove compositor Antoni Mairata, a més la direcció de Leonard Slatkin, la pianista Alexandra Dovgan i el violoncel·lista Alban Gerhardt.

Els preus dels abonaments seran de 225 euros, 270 euros i 90 euros, respectivament. Les entrades individuals tendran un cost de 30 i 35 euros. Els abonaments es posaran a la venda a partir del 23 d'agost i les entrades individuals a partir de setembre. La venda d'abonaments i entrades s'activarà a la web de la Simfònica i a les taquilles dels equipaments.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.