nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La taula rodona 'Xarxa Illes Balears' tanca aquest dijous el cicle de conferències del Fòrum OCB

186291

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, s'ha convertit en un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear ha obert un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre les Germanies en commemoració del 500 aniversari.

Aquest dijous, 22 de juliol, finalitza aquest cicle de conferències i ho fa amb la taula rodona 'Xarxa Illes Balears'. L'esdeveniment comptarà amb la participació de Josep de Luis (Obra Cultural Balear), Marta Jordi (Institut Menorquí d'Estudis), Teresa Ferrer (Obra Cultural de Formentera), Maria Mayans (Institut d'Estudis Eivissencs) i Ivan Solivellas (Plataforma per la Llengua). Com tots els anteriors, aquest fòrum es podrà veure en directe a les 19 hores al compte de YouTube de l'OCB i a la seva pàgina de Facebook.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per yes, fa mes de 2 anys

Que tanqui. Que tanqui. Ben tancat.

Valoració:0menosmas
Per Ksenia_dr, fa mes de 2 anys

dbalears.cat

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente