nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Pepet i marieta tornen, en banda, a Artà

186271

El mallorquí adoptat Josep Bordes, líder de Pepet i marieta, presenta el seu grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia. A partir de fer la cançó 'La via', i abans d’aquesta, 'La mani', escrita pel montsianenc i cap del grup, Josep Bordes, el grup va agafar cada vegada més fama de la que ja tenia, aquest cop, més escampada pels Països Catalans. A l’estiu de 2014, el grup va llançar el seu millor èxit, 'Corre l’estiu', la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Després de tres anys de silenci discogràfic, Pepet i marieta es reinventen per a reafirmar-se com una de les bandes festives «més autèntiques, originals i versàtils dels Països Catalans».

Pepet i Marieta tornen amb la coctelera a vessar de festa: «un bon raig de reggae-ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulles de ranxera i pop. Tot ben agitat amb un discurs proper, descarat i crític, que no entén d’utopies i crida a la revolta social. El resultat és un còctel fresc, directe i combatiu per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella».

Els acompanyaran Punkboli, un power trio format per joves músics de l'illa. El seu repertori consta de cançons de punk rock clàssiques en anglès i per altra banda de versions de cançons en català del mateix gènere.

El concert serà el diumenge primer d'agost a l'Ermita de Sant Salvador d'Artà, a les 21.30 hores, i està organitzat per l'OCB d'Artà i amb la col·laboració de l'Ajuntament. Tots els beneficis del concert es destinaran als Serveis Socials d'Artà. Les entrades es poden adquirir aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.