algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

L’IEE impartirà tallers de conversa gratuïts a l'agost per a fomentar l'ús social del català

186113

L’Institut d’Estudis Eivissencs organitza els tallers de conversa en català per a adults del 2 al 31 d’agost, a l’aula del carrer de Lleó número 8 (07800 d’Eivissa). La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar del 19 al 29 de juliol a través de l’enllaç https://ja.cat/conversaiee.

Es formaran dos grups reduïts de matí (dilluns i dimecres a les 9 i a les 10.30 h) i dos d'horabaixa (dimarts i dijous a les 17 i a les 18.30 h) per tal de respondre a la disponibilitat horària dels interessats i s’impartiran en sessions d’una hora i mitja, dirigides per la coordinadora Núria Prieto. De manera paral·lela, es proposaran als inscrits activitats lúdiques cada divendres per tal de fomentar la motivació i l’ús de la llengua en contextos reals, fora de l’aula.

L’objectiu fonamental d’aquesta activitat, que s’emmarca dins del programa de Voluntariat lingüístic i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa, és fomentar l’ús social de la llengua, especialment entre el col·lectiu nouvingut i castellanoparlant que ja en té nocions bàsiques però que encara no s’anima a parlar-lo o que vol perfeccionar les destreses orals.

A més, donat l’èxit del Voluntariat lingüístic durant el curs acadèmic, en el qual hi ha hagut una participació de més d’un centenar de persones, s’ha volgut ampliar l’oferta formativa en català, concretament de cara a les proves que organitza la Direcció General de Política Lingüística al mes de setembre.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb l’IEE al correu electrònic info@estudiseivissencs.cat o als telèfons 971 31 27 75 i 696 17 98 89.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.