algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El 3r Festival MallorcÒpera du Ainhoa Arteta al Palau de Congressos de Palma aquest diumenge

185921

Dissabte passat va tenir lloc el primer dels cinc concerts de veu i piano del 3r Festival MallorcÒpera, tots ells al Palau de Congressos de Palma. Va encetar el festival el tenor argentí Marcelo Puente, qui es retrobava amb el públic després de l'aturada per la pandèmia.

En aquesta tercera edició s'ha decidit apostar per dur a Mallorca artistes de renom. Així, després de Puente, és el torn de la soprano Ainhoa Arteta el 18 de juliol, el baríton David Menéndez el 8 d'agost, la soprano Ermonela Jaho el 4 de setembre i la soprano Sabina Puértolas el 25 de setembre.

La prestigiosa soprano Ainhoa Arteta actuarà així aquest diumenge, a les 20 hores, al Palau de Congressos de Palma acompanyada del pianista mallorquí Francesc Blanco. El programa inclourà cançons d'Albéniz, Obradors, Lorca i Granados.

Les entrades es poden adquirir aquí.

El 3r Festival MallorcÒpera compta amb el suport de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca i l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.