algo de nubes
  • Màx: 19.65°
  • Mín: 12.82°
19°

Oques Grasses, Xarxa, Marala i Es Gall de sa Pastera protagonitzaran la tercera edició del Treu la Llengua

Amb motiu de la tercera edició del Treu la Llengua, els Joves de Mallorca per la Llengua organitzen, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística i la Plataforma per la Llengua, el 24 de juliol un concert que es farà al recinte firal el Molí (Calvià), en el qual hi actuaran Oques Grasses, Xarxa, Marala i Es Gall de sa Pastera.

«Durant aquest curs, a causa de la situació sociosanitària que hem viscut no hem realitzat cap concert ni activitat multitudinària. En canvi ens hem centrat en arribar als joves dels instituts de Mallorca fent xerrades de sociolingüística i així donar a conèixer l’entitat, a més d’incentivar l’ús del català a les aules», han explicat aquest dilluns en roda de premsa.

Després de 27 anys des de la creació de l’entitat, volen continuar amb la tasca i la lluita que anys enrere va donar inici a tot un seguit de reivindicacions culturals per a defensar la llengua pròpia de Mallorca que agafaren forma en diverses campanyes com el Correllengua, el Rock’n’Llengua, l’Acampallengua i el Mallorca Festa Jove.

Les entrades es poden adquirir mitjançant Ticket IB a un preu de 22€, 18€ i 15€ segons la zona en què es vulgui estar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.