nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Menorca acull les III Trobades Mediterrànies Albert Camus centrades en el 'diàleg' com a expressió de resistència

Aquest divendres a la nit es varen inaugurar al Teatre Principal de Maó les III Trobades Mediterrànies Albert Camus amb l'entrega dels Premis de l'edició anterior, un dels quals va recaure en el filòsof, antropòleg i sociòleg francès Edgar Morin.

Així, les Trobades es desenvoluparan aquest cap de setmana a Sant Lluís i duen per lema 'No hi ha vida sense diàleg'. Les ponències se centraran en la resistència, la revolta, l'esperit inconformista que defensava l'escriptor francès. Hi participaran escriptors, artistes visuals, músics, ballarins, pensadors i experts.

Com han assenyalat des de l'organització, l'edició d'enguany amplia els seus continguts i disciplines artístiques, amb aportacions al diàleg mediterrani de ponents procedents de diferents àrees de la regió com el Marroc, Algèria, Israel, Palestina, França o l'Estat espanyol.

Entre els ponents hi destaquen Hourya Benthouami, Najat El Hachmi, Josep María Esquirol, Nathalie Handal, Nuccio Ordine, Carme Riera, Camille de Toledo, Germanine Acogny, María Pagès, Alicia Sintes, Rosa Maria Calaf i Anne Prouteau (actual presidenta de la Societat d'Estudis Camusianos).

Aquesta edició de les Trobades tractarà, per tant, d'obrir el diàleg i de mantenir una continuïtat amb les edicions anteriors, amb el mateix format de debat, en un encreuament fructuós de convidats provinents de múltiples horitzons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.