muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Nils Burwitz presenta 'Els bancals de Marina', un recull de 100 aquarel·les i una exposició retrospectiva

Nils Burwitz (1940), ha presentat 'Els bancals de Marina', un llibre que recull 100 aquarel·les amb una tirada de 500 exemplars. Les aquarel·les van acompanyades de texts bilingües en anglès i alemany i en el futur sortirà l'edició en català i castellà.

El llibre s'ha presentat aquest dijous a Llibres Ramon Llull, on Burwitz va explicar els detalls de diverses de les composicions pictòriques així com diferents anècdotes. A través de la pintura, l'escriptura o la poesia, Burwitz confessa que sempre ha tengut «afany d'estar entre llibres» i que, de fet, «vaig créixer en una llibreria», i això és el que li ha portat a realitzar aquesta edició amb una tirada bibliòfila de 80 exemplars amb impressions digitals de les aquarel·les on Burwitz connecta en la seva pintura i els seus textos els records d'infància en la Mar Bàltica amb la mateixa Valldemossa, o les llibreries de París i Alemanya amb la impremta de Calafat així com la idea de la força de l'expressió artística per a determinar que «art i vida són un».

Una exposició retrospectiva a la Coll Bardolet

A més de la publicació d'aquest llibre, que pot adquirir-se a través de la seva pàgina oficial o la llibreria Llibres Ramon Llull, Burwitz també serà el protagonista de l'exposició Vida i art a la Fundació Cultural Coll Bardolet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.