algo de nubes
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

Els llibres més venuts a la 39a Fira del Llibre de Palma

La Fira del Llibre ha tancat portes després de deu dies seguits al Passeig del Born de Palma. Des del 4 i fins al 13 de juny s’han celebrat més d’un centenar d’activitats i signatures a les parades dels llibreters i als dos escenaris situats al passeig. Des del primer dia, el públic ha respost amb entusiasme a aquesta trobada literària que tornava al Born després d’un parèntesi degut a la pandèmia.

Els llibres més venuts

Hi ha molta diversitat entre els títols més venuts, però n’hi ha un que destaca en castellà: Queridos mallorquines. Segunda parte. Ahora en serio, de Guy de Forestier, editat per Olañeta. L’autor va presentar el llibre i signar dins el programa d’activitats.

Una de les característiques d’aquesta Fira del Llibre ha estat la diversitat de títols que s’han venut. Per això, cada llibreria té el seu propi llibre més venut.

En la categoria de llibres en castellà més venuts destaca també: Después de lo trans, d’Elizabeth Duval, editat per La Caja; Zuleijá abre los ojos, de Guzel Yájina, Editorial Acantilado; Los ingratos, de Pedro Simón, Premio Primavera de Novela 2021, d’editorial Espasa; i Mortadelo y Filemón, misión por España, d’Ibañez, editorial Bruguera.

En català, entre els més venuts hi ha El nom del món és bosc, d’Ursula K.; Le Guin lguns, de Raig Verd Editorial; Un dia de pesca, de Tomeu Simó, editat per Espelma; Un capfico dins jo, d’Eva Rodríguez Garcia, editat per Rapitbook; Cignes tenebrosos, de Pere Suau Palou, editat per Cossetània; La pell quan plou. Antologia poètica de Damià Huguet, editat per Adia; Set dies, de Miquel Horrach; Tothom hauria de ser feminista, de Ngozi Adichie, Biblioteca Chimamanda, de Fanbooks; Breu història de la Germania mallorquina, d’Albert Cassanyes, d’Illa Edicions i El còmic i la memòria històrica, de Pedro Suau Pujadas, editat per Dolmen.

Entre els llibres infantils-juvenils més venuts destaca Aventuras de Esteisi y Pimiento, de Juan Feliu, de l’editorial Takatuka; Culpa mía, de Mercedes Ron, editat per Random; El gran llibre dels superpoders, de Rocío Bonilla i Susana Isern, editat per Flamboyant; Llibre boig dels dinosaures, de Sara Ball, editat per Cruïlla; Diario de un gato asesino, d’Anne Fine, editat per Blackie Books; La Pippi s'embarca, d’Astrid Lindgren, Editorial Kókinos; El fil invisible, de Miriam Tirado, de B de Blok; Naruto, de Masashi Kishimoto, editorial Planeta; Libro marioneta de dedo, Vvaa. Lu.

Les llibreries d’aquesta Fira del Llibre has estat 17: Casa del Libro, Drac Màgic, El Corte Inglés, Embat Llibres, Es Raconet, Espai Caramulls, FNAC – Palma, Ínsula Literària, La Biblioteca de Babel, Lila i els contes, Literanta, Llibreria Campus, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibres Ramon Llull, Quars Llibres, Quart Creixent i Univers del Còmic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Enric, fa mes de 2 anys


Els llibres en castellà ens importen un rave. Vos els els podeu estalviar. No veig que El País i la dreta cavernària n'hagi parlat mai dels llibres en català.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente