algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Presenten el llibre 'El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny' a Eivissa

184805

El pròxim 18 de juny a les 20.15 h la Plataforma per la Llengua Eivissa organitza la presentació del darrer llibre que ha coordinat la lingüista M. Carme Junyent, 'El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny', a la Biblioteca Can Ventosa de Vila. L'acte, el primer que es duu a terme a les Illes Balears dins del cicle de presentacions de l'obra, es durà a terme gràcies a la col·laboració de l'ONG del català amb Viena Edicions i la Biblioteca Municipal d'Eivissa.

El sociolingüista Ivan Solivellas, delegat de Plataforma per la Llengua Illes Balears, donarà la benvinguda als assistents i posarà l'obra en el context d'una situació d'emergència lingüística preocupant però reversible. A continuació l'eivissenc Bernat Joan, sociolingüista, escriptor, polític i un dels autors de l'obra en farà la presentació, que serà en format de conversa oberta en què el públic hi podrà intervenir.

Aquesta és la primera activitat organitzada per la territorial d'Eivissa, que comença a caminar amb força i ja treballa en noves propostes per als mesos vinents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa mes de 2 anys

Segons les transmissions d'IB3, el català a Eivissa més que efervecent sembla esbravada.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente