algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

'El ventre del mar' del cineasta Agustí Villaronga triomfa en el Festival de Màlaga

Èxit rotund. El cineasta mallorquí Agustí Villaronga ha aconseguit amb la seva cinta 'El ventre de la mar' sis dels guardons del 24è Festival de Màlaga. Entre ells, la Biznaga d'Or a la Millor Pel·lícula Espanyola.

'El ventre de la mar' i el seu director han encapçalat el palmarès oficial del Festival, incloent-hi els màxims guardons, la Biznaga d'Or a la millor pel·lícula, i els premis a millor director, millor interpretació masculina per Roger Casamajor, al millor guió per Villaronga i Alessandro Baricco, a la millor música per Marcús J.G.R. i a la millor fotografia per Josep Maria Civit i Blai Tomàs.

La decisió del jurat del Festival de Màlaga s'ha fet públic aquest migdia. El film ja havia obtingut reconeixement de la crítica en el recent Festival de Moscou.

Després de conèixer-se la decisió del jurat, tant la presidenta del Govern, Francina Armengol, com la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha expressat la seva satisfacció pels premis i han felicitat Villaronga i a l'equip de la pel·lícula a través de les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa mes de 2 anys

Triomfa? Totes les crítiques coincideixen que es tracta d'una pel·lícula encara pitjor que les anteriors de Villaronga.

Valoració:-5menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 2 anys

Felicitacions!
No hauria de ser "EL VENTRE DE LA MAR" en lloc de "EL MAR"?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente