cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
11°

Anegats inaugurarà el Mytical Festival de Pollença

Diumenge, 13 de juny, torna el Mythical Festival de Pollença després d’un any de silenci i ho fa de la mà d’Anegats, qui presentaran ‘Retorn’. El concert se celebrarà al Claustre de Sant Domingo a les 21 hores i les entrades, que comencen a esgotar-se, es poden adquirir al web de Som Pollença.

Cal recordar que el Mythical és un festival de música pop-rock de grups musicals mítics, pensat per a famílies i persones adultes, tot i que no exclou cap franja d’edat. L’edició d’enguany, però, serà molt diferent respecte els anys anteriors a la pandèmia. Des del 2017, amb l’excepció del 2020, tota l’activitat musical es concentrava en un sol dia. Ara, la situació ha canviat i es perllongarà durant gairebé tot l’estiu.

Es faran quatre concerts. El primer serà diumenge al Claustre. La resta es repartiran arreu dels tres nuclis urbans que conformen el municipi tot coincidint amb les festes patronals de cada un d’ells. Això, si no hi ha canvis de darrera hora. És a dir, de les actuacions que queden per anunciar n’hi haurà una altra a Pollença, una el Port de Pollença i una Cala Sant Vicenç. Així, el segon concert del cicle del Mythical Festival 2021 serà a principis de juliol, previsiblement dia 10, en el marc de les festes del Carme que acollirà el Moll.

És necessari remarcar que el festival no només aposta per bandes i grups amb una forta trajectòria en l’àmbit autonòmic i estatal. També es decanta per bandes locals emergents. Perquè com bé explica el seu organitzador, «ningú pot arribar a ser mític si no li donen l'oportunitat de començar i donar-se a conèixer».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.