nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

[VÍDEO] Impulsen el primer disc de músiques urbanes per a nins amb artistes d'arreu dels Països Catalans

184407

Les Escoles La Bressola de Catalunya Nord han impulsat l'edició i producció del primer disc de músiques urbanes per a nins. El treball ha estat composat i produït pel duet de Mataró The Tyets, qui han adaptat els poemes del llibre 'Animalari' (Cruïlla, 2007) d'Enric Larreula.

El disc, titulat 'Animalari urbà' (Luup Records, 2021), es distribuirà a totes les plataformes digitals a partir del divendres 4 de juny, acompanyat d'un clip de la cançó 'El ratolí', realitzat per Sebi Escarpenter, i intepretada per The Tyets i un cor d'infants de les Escoles La Bressola. El disc es distribuirà en format físic a partir del proper mes de juliol.

El primer avançament del disc, en format vídeo lyric, és la cançó 'El porc', interpretada per Ariox.

Al disc hi participen artistes d'arreu dels Països Catalans: The Tyets, Andana, Yung Rovelló i Ariox del Maresme, Baaldo de Mallorca, Yung Rajola de les comarques de Ponent, Pol Bordas i Malson Atmosfèric del Gironès, Julià Leone, Juan Galán i Roots de la Catalunya Nord, Maluks del País Valencià i Pepet i Marieta de les Terres de l'Ebre. 'Animaliari urbà' compta també amb la participació del d'un cor d'infants de les Escoles La Bressola en dues cançons. Les il·lustracions del disc han anat a càrrec de la dibuixant Duna Llobet.

La producció del disc és un encàrrec de l'associació Amics de la Bressola al Grup Enderrock, per a visibilitzar la feina de les escoles La Bressola a la Catalunya Nord. La producció del disc ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Política Lingüística.

Amics de la Bressola és una entitat amb més de 500 socis sensibles a la tasca que desenvolupa la Bressola, que procura divulgar-la i obtenir suports morals, materials i econòmics per a dotar la Bressola de mitjans: tots els recursos que aconsegueix l'associació es destinen íntegrament a la Bressola.

Cançons del disc

01. El ratolí (The Tyets & Cor Bressola)
02. El porc (Ariox)
03 .La cuca de Mallorca (Baaldo)
04. La girafa (The Tyets & Cor Bressola)
05. El colom (Yung Rajola)
06. La tortuga (Andana)
07. El pingüí (The Tyets & Yung Rovelló)
08. L'aranya (Pol Bordas & Malson Atmosfèric)
09. El lleó (Julià Leone & Juan Galán & Roots)
10. El poll (Maluks)
11. El grill (Pepet i Marieta)
12. El gripau (The Tyets)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.