algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Josep Costa presentarà el llibre 'Eixamplant l'esquerda' a Can Alcover

183943

Aquest divendres, a les 19 hores a Can Alcover, es farà un Fòrum OCB presencial amb l'eivissenc Josep Costa, qui presentarà el seu llibre 'Eixamplant l'esquerda'.

Josep Costa, professor associat i investigador de l’àmbit de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, és lletrat de carrera a una administració pública, però actualment fa de diputat i vicepresident primer del Parlament de Catalunya. Està ultimant la seva tesi doctoral sobre la legitimitat del nacionalisme en estats plurinacionals. Publica regularment articles d’opinió i difusió en mitjans de comunicació.

És llicenciat en Dret i DEA en Ciències Polítiques i Socials per la UPF. Ha estat Visiting Researcher al Centre for Comparative Studies in Race and Ethnicity de la Universitat de Stanford (EUA), al Forum for Philosophy and Public Policy de la Queen's University (Canada) i, breument, a la Universitat d’Edimburg (Escòcia). Ha participat en multitud de conferències, congressos i projectes d’investigació i és autor de diversos articles sobre els reptes que comporta la diversitat cultural i nacional a les democràcies liberals.

Per a assistir al Fòrum OCB presencial cal inscripció prèvia al correu ocb@ocb.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ?, fa mes de 2 anys

¿I a ca'n Alcover eixamplen?. ¿Què?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente